Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το wrestling RPG WrestleQuest για κονσόλες και PC (trailer)

Η Skybound Games και η Mega Cat Studios ανακοίνωσαν το wrestling RPG WrestleQuest για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του στο Steam, στο WrestleQuest οι παίκτες καλούνται να φτιάξουν έναν χαρακτήρα που από rookie θα μετατραπεί σε παγκόσμιο πρωταθλητή μέσα από αγώνες και σκληρή προπόνηση. Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από γνωστούς χαρακτήρες της επαγγελματικής πάλης όπως τον Jake "The Snake" Roberts, "Macho Man" Randy Savage και Andre The Giant. Οι παίκτες, πέρα από αναβαθμίσεις τύπου RPG, θα μπορούν να διαλέξουν τις κινήσεις τους, το wrestling style, τα taunts και το entrance τους.

Παρακολουθήστε παρακάτω το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση του WrestleQuest:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*